Registracija

 

Nakon što odaberete udžbenike Sarajevo Publishinga, potrebno je poslati potvrdu izdavaču sa tačnim podacima o učiteljima/nastavnicima (ime, prezime, e-mail), razredima, predmetima i školi.
Svaki korisnik će dobiti kôd koji će unijeti prilikom registracije na portal.
Kôd vrijedi samo za jednu osobu i jednu registraciju.

Nakon registracije, korisnik će imati pristup sadržajima tokom cijele školske godine. Registracija se obnavlja jednom godišnje početkom školske godine sa novim kôdom.

Za što sigurniji i jednostavniji pristup Obrazovnom portalu potrebno je prijaviti se sa neophodnim korisničkim podacima. Nijedan podatak osim korisničkog imena (username) nije javno dostupan.

Obrazovni portal i Sarajevo Publishing poštuju privatnost korisnika portala pa će sve podatke prikupljene pri ispunjavanju obrazaca koristiti isključivo za autentifikaciju korisnika, analizu i statistiku.
Obrazovni portal neće ponuditi podatke o korisnicima i posjetiocima portala trećim stranama.

Sve promjene vezane za privatnost bit će pravovremeno objavljene na ovoj stranici ili dostupne korisnicima na neki drugi prikladan način.

Pozivamo vas da se pri služenju Obrazovnim portalom pridržavate internetskog bontona.

 

 

Uvjeti korištenja

Svi sadržaji i fotografije objavljeni na www.obrazovniportal.ba vlasništvo su Sarajevo Publishinga.

Pri objavi i korištenju materijala preuzetih sa portala obavezno je navesti izvor i objaviti link za Obrazovni portal (preuzeto sa: www.obrazovniportal.ba).

Na stranicama Obrazovnog portala možete preuzimati i dijeliti dokumente s drugim njegovim registrovanim članovima, stvarati i prilagođivati svoj kalendar aktivnosti te ocjenjivati sadržaje.

Obrazovni portal nastoji održavati informacije na ovim stranicama kako bi bile tačne i potpune, ali ne preuzima odgovornost za njihovu istinitost i potpunost kao ni za sadržaj stranica vanjskih linkova.

Obrazovni portal ne snosi odgovornost za štetu koja može nastati na korisničkom uređaju preuzimanjem datoteka s portala ili internetskih stranica do kojih korisnici dođu preko linka s njega.

Obrazovni portal zadržava pravo izmjene sadržaja te uvjeta korištenja bez prethodne najave u bilo kojem trenutku.