#zajednostvaramoznanje #jednizadruge

Mjesec dana online nastave

ponedjeljak, 13. april 2020.
Mjesec dana online nastave

Cijenjeni učitelji i nastavnici,

Trideset dana je prošlo kako je zbog pojave pandemije koronavirusa obustavljen redovan nastavni proces, a uspostavljena online nastava.

Kao Vaši partneri i saradnici, u zajedničkom procesu odgoja i obrazovanja svih budućih naraštaja, želimo zahvaliti svim prosvjetnim radnicima na velikom trudu koji ulažu da učenici, naša djeca, uspješno i na najbolji način savladaju sve zadatke i gradivo koje je pred njima. 

Zahvaljujući Vama, učenici prate nastavu, uče, rade zadaću, komuniciraju sa učiteljima, nastavnicima i drugarima iz školske klupe i ne osjećaju velike posljedice turbulentnog vremena u kojem se nalazimo. Hvala za predanost i entuzijazam koji svakodnevno ulažete radeći s njima, u potpuno novim okolnostima.

Naročito želimo zahvaliti učiteljima i nastavnicima koji nesebično dijele svoje materijale preko društvenih mreža Izdavačke kuće “Sarajevo Publishing”, kao i našeg Obrazovnog portala, koji je u potpunosti stavljen u funkciju pomoći i podrške prosvjetnim radnicima od početka realizacije online nastavnog procesa.

S Vama je mnogo lakše!

Hvala Vam!

 

Vaš Sarajevo Publishing

Povezani članci